Ibro Rahimić održao prvi trening u Veležu

Novi trener Rođenih

Ibro Rahimić održao prvi trening u Veležu

M. Maksimović

Povratnik na klupu Veleža Ibro Rahimić jutros je odradio prvi trening na stadionu u Vrapčićima. Rahimić je na raspolaganju imao sve igrače izuzev povrijeđenog Demića.

Nakon kraćeg razgovora sa čelnim ljudima kluba, Rahimić je na nedavno završenom pomoćnom terenu okupio igrače te s njima obavio kraći razgovor nakon kojeg je započeo trening.

Rahimić se na zadovoljstvo navijača u Velež vratio nakon uspješne epizode u Mladosti iz Doboja kod Kaknja. U svom prvom mandate Rođene je predvodio u ukupno 30 kola, došao je pred osmo kolo sezone 2012/2013, a otišao je tačno godinu kasnije, nakon poraza od Rudara u Prijedoru u sedmog kolu.

U međuvremenu je vodio Slogu iz Ljubuškog i Mladost. Velež u narednom kolu na svom stadionu dočekuje posljednjeplasirani Novi Travnik.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi