Ignjatović: Idemo u Široki da se nadigravamo

Novi stoper Slobode za SportSport.ba

Ignjatović: Idemo u Široki da se nadigravamo

E. Dindić

Aleksandar Ignjatović stameni stoper kluba sa Tušnja vrlo brzo je pobrao simpatije svih zaljubljenika crveno-crne boje. 

Ovaj stoper oduševio je struku kluba sa Tušnja kao i sve navijače, i sigurno će predstavljati veliko pojačanje u narednoj sezoni za klub iz Tuzle. 

Ignjatović je govorio za SportSport.ba o dosadašnjem toku priprema, kao i o novoj sezoni gdje u 1. kolu fudbaleri Slobode gostuju ekipi Širokog Brijega.

"Polako ulazimo u posljednji dio priprema, pred novu sezonu. Dosta toga smo radili na fizičkom i taktičkom planu, koje su bile jako naporne. Predstoji nam još samo da se osvježimo u narednih par dana, i spremni dočekamo prvenstvo. Prva utakmica je sigurno jako bitna za nastavak prvenstva, u kojem očekujem da igramo važnu ulogu. Idemo u Široki Brijeg da se nadigravamo i donesemo bodove kući. Svjestan sam da će to biti jako težak zadatak, ali spremni smo na to. Domaćin je jako ozbiljna ekipa, i sigurno da im neće lagano biti protiv nas. Igraju i važnu utakmicu u Europi, i sigurno je da će u toj utakmici dati sve od sebe da prođu u narednu rundu, ali biće i umorni protiv nas. Želim im sve najbolje u Europi, ali u nedjelju dolazimo da se borimo do kraja i ne sumnjam uz maksimalno zalaganje svih nas da ćemo se zadovoljni vratiti u Tuzlu", rekao je Ignjatović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica 1. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine između Širokog Brijega i Slobode na rasporedu je u nedelju sa početkom od 20:30 sati. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi