Igor Radovanović ostaje u Slogi

Napadač donio odluku

Igor Radovanović ostaje u Slogi

M. Šljivak

Iskusni napadač Igor Radovanović (31) ostaće član federalnog prvoligaša Sloge iz Siminog Hana.

Ovaj fudbaler je na stolu imao nekoliko ponuda od klubova iz Bosne i Hercegovine, no na kraju je odlučio da ostane u Slogi, kako bi klubu pomogao u borbi za opstanak.

Radovanović je u protekloj polusezoni bio važna karika u igri tima iz predgrađa Tuzle. Odigrao je 13 utakmica za ovaj klub, te je postigao pet pogodaka.

Iskusni 31-godišnji fudbaler je u Slogu stigao u ljeto 2016. godine iz Slavije, a u karijeri je igrao za veliki broj timova, među kojima su Čelik, Sloboda i Željezničar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloga nakon prvog dijela sezone zauzima 10. mjesto u Prvoj ligi Federacije sa 19 osvojenih bodova i predstoji im velika borba za opstanak u prvoligaškom društvu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi