Igrače Veleža u Lukavcu probudile sirene, baklje i vatromet

Besana noć za Rođene

Igrače Veleža u Lukavcu probudile sirene, baklje i vatromet

S. Mlaćo

Danas se u Lukavcu igra derbi susret donjeg dijela tablice Prve lige Federacije, a snage će odmjeriti predposljednji Radnički i mostarski Velež, koji se nalazi jedno mjesto iznad.

Nogometaši i stručni štab Veleža jučer su krenuli put Lukavca, a sinoć su sa istočne tribine u Zenici bodrili naše Zmajeve protiv Gibraltara. Nakon utakmice nastavili su put Lukavca, a u tom gradu odsjeli su u motelu blizu stadiona Jošik. 

Domaći navijači, popularni Siouxi su to iskoristili, te jutros, tačnije jedan sat iza ponoći, pojavili se ispred motela, te sirenama i vatrometom pokušali unijeti nemir među Mostarce i priuštiti im besanu noć.

"Bakljom su gađali prozor", ističe za SportSport.ba jedan od očevidaca noćne "akcije" navijača Radničkog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svoj dolazak na današnji susretu navijali su i navijači Veleža, a meč počinje u 15 i 30 sati. Nadamo se da će sve proteći bez ikakvih incidenata, a da će se poslije utakmice pričati o lijepim pogotcima i potezima sa obje strane.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi