Mostar slavi titulu

Igrači i navijači Zrinjskog zapjevali: Ko nam brani...

E. Škorić

Nogometaši Zrinjskog danas su osvojili peti naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Zrinjski je dobar dio sezone bio na vrhu, onda je Željezničar zasjeo na prvo mjesto, no ubrzo su opet Plemići došli na mjesto koje su zadržali do kraja i sada slave drugu vezanu titulu, petu u povijesti.

Nakon trijumfa u Bijeljini nad Radnikom sve se otvorilo Zrinjskom, pošto je Željezničar poražen na Koševu, pa im je danas bila dovoljna pobjeda nad Slobodom.

Naravno, ona nije izostala, Blaž Slišković i njegovi momci pregazili su Slobodu sa 3:0, a onda je krenulo veliko slavlje i pjesma: "Hej Zrinjski ko nam brani, da bude sve k'o lani...".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi