Ikanović: Hvala Budućnosti za sve, vrijeme je za promjene

Traži novi angažman

Ikanović: Hvala Budućnosti za sve, vrijeme je za promjene

E. Škorić

Nakon 20 godina Emir Ikanović je napustio Budućnost iz Banovića.

Ikanoviću je nakon prošle sezone istekao ugovor i trenutno je slobodan igrač. Radi se o iskusnom veznjaku koji ima 29 godina, a koji je pet godina igrao u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a još duži ‘staž’ ima u Prvoj ligi.

Ponikao je u Budućnosti, proveo u Banovićima 20 godina i, kako kaže, teško je bilo rastati se.

“Proveo sam skoro čitav život u Budućnosti. To je moj klub i zaista nije jednostavno otići. Zahvalio bih se od srca navijačima koji su uvijek bili uz mene, čak i onda kada je bilo jako teško”, kazao je Ikanović za naš portal.

Šta dalje?

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Trenutno sam slobodan igrač i na odmoru sam. Sačekat ću pravu ponudu, ali nigdje ne žurim. Mislim da me još čeka nekoliko godina kvalitetnog igranja”, dodao je Ikanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.