Ilić: Ponude stižu, ali Koljića ne puštamo tako lako

Predsjednik Krupe o ponudama za centarfora

Ilić: Ponude stižu, ali Koljića ne puštamo tako lako

D. Vejo

Pršte ponude za centarfora Krupe, Elvira Koljića.

Prvi strijelac kluba, a ujedno i Premijer lige BiH privukao je pažnju mnogih inostranih klubova. Oni koji svojim kako imenom tako i historijom paraju uši su Ajax, Anderlecht, Genk, Standard i Koper.

Povodom ovih špekulacija, oglasio se i nekadašnji predsjednik Borca Draško Ilić koji je sa bratom Dragomirom od Krupe napravio respektabilan tim u bh. okvirima.

"Istina je da se za našeg napadača Elvira Koljića interesuju mnogi klubovi kako u regionu tako i širom evrope. Međutim, mi našeg napadača ne puštamo tako lako. Ne možemo prodati ovako kvalitetnog igrača za malo novca. Još uvijek čekamo i razmatramo koja bi to solucija bila kako za njega, tako i za nas najbolja. Koljić mora imati prostor za razvijanje kako bi danas ili sutra bio ime u svijetu fudbala. Trenutno, ponude su poslali Ajax, Koper, Anderlecht, Genk, Standard ali postoji interesovanje iz Srbije. Znamo da prelazni rok pri kraju i da svi brzo žele našeg fudbalera, ali polako, moramo dobro razmisliti šta je najbolje za njega", rekao je za SportSport.ba predsjednik Krupe, Draško Ilić.

Naredni meč u Premijer ligi, Krupa će odigrati na svom terenu u subotu od 17.30 sati protiv Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi