Ilić: U Gabeli nikome ne smije da fali dlaka s glave

Čelni čovjek GOŠK-a za SportSport.ba

Ilić: U Gabeli nikome ne smije da fali dlaka s glave

S. Mlaćo

Pohvale koje su na račun NK GOŠK nakon međusobnog duela u nedjelju u Gabeli stigle iz FK Mladost Doboj Kakanj na račun gostoprimstva i atmosfere obradovale su čelnike tima iz malog hercegovačkog gradića.

Ipak, ističu da ih to ne iznenađuju, te da su to sasvim normalne stvari kada je njihov klub u pitanju.

"Naravno da nam je drago kada dobijemo pohvalu, svaka pohvala je lijepa. Moram reći da to nije nikakvo iznenađenje, mi smo izgubili tri utakmice kući, te nikome nismo ništa prigovorili. Pobijedili su nas ljudi, čestitali smo im i pobrinuli se da im u našem gradu i na našem stadionu ništa ne nedostaje. Dok sam ja u klubu i ostali članovi u Gabeli protivnicima, te službenim licima neće faliti ni dlaka s glave. Dobili smo i pohvale službenih lica koji su prezadovoljni viđenim, infrasrukturom te samom organizacijom mečeva", kaže za SportSport.ba čelnik čovjek NK GOŠK Gabela Lujo Ilić.

GOŠK je osmoplasirana ekipa na tabeli Premijer lige. 

"Možemo biti zadovoljni, a glavno je da se sve odvija na terenu. Kada je tako, mi ćemo uvijek boljem pružiti ruku i tražiti krivca u svojim redovima. U nedjelju nam stiže FK Željezničar, klub s kojim imamo sjajne odnose i kojeg mnogo cijenimo. Željo nam je dolazio tri puta na turniru u Gabelu, uvijek su bili fer i korektni prema nama, a mi ćemo sada učiniti sve da im se odužimo. Na terenu će siguno biti velika borba, te očekujemo pravi spektakl. Pozivamo i nvijače Željezničara da dođu i fer i korektno bodre svoj tim, kao i naše navijače, te sve ljubitelje nogometa u Hercegovini i šire", dodao je Ilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tim iz Gabele izborio je plasman i u osminu finala Kupa gdje će u srijedu u goste Olimpiku. Slaven Musa ima dosta kvalitetan igrački kadar, pa se sigurno neće predati. Učinit će sve da izbori prolaz dalje, što bi bio veliki uspjeh za ovaj mali, ali veoma organizovani klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti