Ilić zamijenio Krupu sa Slobodom

Pronašao novi klub

Ilić zamijenio Krupu sa Slobodom

Dosadašnji golman Krupe Mladen Ilić nova je akvizicija Slobode iz Mrkonjić Grada. 

Dolaskom Nevresa Fejzića konkurencija na golu Krupe je postala izuzetno jaka, pa je mladi Ilić u želji da dobije veću minutažu odlučio da potraži novu sredinu kako bi dodatno napredovao. 

Naredna destinacija u njegovoj karijeri bit će Sloboda iz Mrkonjić Grada, koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, a njegovim dovođenjem ovaj klub je riješio probleme na golmanskoj poziciji. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O ovom prijelaznom roku sa Slobodom su još saradnju dogovorili Saša Stijepić (Tekstilac) i Miloš Srndović koji je posljednju godinu proveo u dva niželigaška austrijska kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi