"Ima kvaliteta i u Premijer ligi"

Ivica Džidić za SportSport.ba

"Ima kvaliteta i u Premijer ligi"

Ivica Džidić, nekadašnji stoper Zrinjskog i Širokog, te kapetan i igrač s velikim autoritetom kako na terenu i van njega, osoba je koja je i pored velikih privatnih obveza, jako involvirana u dešavanja u BiH nogometu. 

Danas uspješan poduzetnik, Ivo ne propušta utakmice Zrinjskog i Širokog i budno prati rezultate i zbivanja u Premijer ligi. Za SportSport.ba, Ivo je dao prognozu utakmica narednog kola i kraće viđenje Premijer lige danas.

"Gledajući i prateći utakmice PL, dojma sam da je trenutno u najboljoj formi FK Sarajevo, iz kojeg je Husref Musemić izvukao ono što njegovi prethodnici nisu mogli. Mislim da ekipa Mladosti, pored toga što se radi o odlično vođenoj ekipi, nema prevelike izglede na Koševu protiv ovako razbuđenog i razgoropađenog bordo tima. Siguran sam da bodovi ostaju na Koševu. Široki Brijeg također igra odlično i mislim da im u ovom trenu dolazi idealan protivnik protiv kojeg mogu nastaviti sjajan niz pobjeda. GOŠK je odigrao nekoliko sjajnih utakmica, ali već neko vrijeme se muče s formom, pa mislim da će gledatelji na Pecari gledati još jedan trijumf svojih ljubimaca", rekao je Džidić, pa se osvrnuo i na teško gostovanje aktualnog prvaka Zrinjskog kod Krupe.

"Zrinjski ukoliko apsolvira ovo gostovanje kod Krupe, ponovno figurira kao najozbiljniji pretendent na naslov jesenjeg prvaka. Plemićima neće biti nimalo lako na tom gostovanju, tim prije, kad uzmemo podlogu na kojoj domaćin igra svoje utakmice i koja predsatvlja problem svima. Mislim da će važnost ove utakmice iz ekipe Blaža Sliškovića iz Zrinjskog izvući ono što je potrebno da se iz Krupe vrati s pozitivnim ishodom jer su konačno protiv Radnika prekinuli niz negativnih rezultata. Željezničar također na teškom gostovanju treba nadoknaditi kiks protiv Viteza i ne pobijede li neugodnu i tvrdu momčad Borca, ponovno kompromitiraju svoje izglede za sami vrh i ponovno će se dovesti u situaciju da sustižu vodeće ekipe", dodaje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Bijeljini bi me sve osim uvjerljivog trijumfa Radnika iznenadilo, jer nažalost, Čelik po meni ima najlošiju momčad otkad igra u Premijer ligi. Što se tiče sraza na Tušnju, Sloboda je također, barem kako vidim najave trenera Petrovića, veliki favorit protiv Viteza. Inače, moram istaći to da me raduje da je prvenstvo ovako neizvjesno i da je velik broj momčadi koje pretendiraju na titulu. Svi oni koji govore da je domaće prvenstvo slabo, demantirani su. Postoji kvaliteta u našoj ligi, to je evidentno, a baš to, činjenica da četiri momčadi ravnopravno jurišaju na tron, potvrda je moje tvrdnje. Kako stvari stoje, ne bi me čudilo da i ovo prvenstvo opet bude odlučeno u zadnjem kolu". prokomentirao je Ivo Džidić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi