Denis Sadiković, trener Bratstva iz Gračanice

"Imamo bolji tim nego jesenas"

Fudbaleri gračaničkog Bratstva poraženi su u današnjoj prijateljskoj utakmici od Modriče Maxime sa 0:1. Gol za pobjedu Modričana postigao je Zoran Rajović. 

„Odigrali smo 45. minuta dobro. U drugim dijelovima utakmice ispoljili smo slabosti i dobro je što se to dogodilo u prijateljskoj utakmici jer ćemo imati dovoljno vremena da ih otklonimo“, kaže trener Gračanlija Denis Sadiković.

Gračančije su prvi pratilac bihaćkog Jedinstva, a Sadiković je mišljenja kako ima bolji tim od jesenjeg.

„Doveli smo superiskusnog golmana Mitrovića, tu su Šmigalović, Jahić i Nezić. Imamo dovoljno vremena za uigravanje, a nadam se da će nas poštedjeti povrede“.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U ranijim našim razgovorima Sadiković je naveo kako je pet kandidata za plasman u Premijer ligu.

„Ostajem pri tom stavu mada smatram kako će se prvak odlučiti u posljednjim ako ne i u  posljednjem kolu. Svakako očekuje nas veoma uzbudljiva polusezona“, rekao je Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije