"Imamo timski duh i možemo napraviti veliki rezultat"

Optimizam među bh. juniorima

"Imamo timski duh i možemo napraviti veliki rezultat"

Juniorski rerezentativci Bosne i Hercegovine su u Etno selu Stanišići odradili posljednji trening pred prvi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2017. protiv selekcije Gruzije.

Pred sutrašnji susret defanzivac našeg tima Rijad Sadiku je kazao kako su svi igrači spremni, te da vjeruje u dobar rezultat. 

„Ekipa je spremna. Dugo smo se pripremali za ove kvalifikacije i sutra moramo dati maksimum. Moramo djelovati kao ekipa, a imamo timski duh koji je potreban da bi se napravio rezultat. Selektor i njegovi saradnici su napravili odličnu analizu protivnika i dali nam upute o kvalitetima i manama Gruzije. Ako na terenu sprovedemo sve ono što se traži od nas nećemo imati problema.“

Pobjedu očekuje i napadač Nedim Hadžić.

„Jedva čekamo početak sutrašnje utakmice. Naš cilj je elitni krug. Neće biti lako jer je grupa kvalitetna, ali mi imamo ono što treba da bi se ostvario veliki rezultat. Meč sa Gruzijom je od izuzetne važnosti i nadam se da ćemo ga premostiti na najbolji način i osvojiti tri boda.“

Susret BiH - Gruzija je na programu sutra u 11:00 sati u Etno selu Stanišići, dok će se u istom terminu u Ugljeviku sastati Francuska i Andora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi