Imamović: Protiv Veleža smo imali samo loš dan

Fudbaler Viteza o duelu sa Veležom

Imamović: Protiv Veleža smo imali samo loš dan

Nogometaši Viteza su na otvaranju 27.kola BHT Premijer lige doživjeli visok poraz na domaćem terenu od Veleža. 

Ekipa Viteza je bila potpuno neorijentirana, "bez glave i repa" u toj utakmici koja je u svakom slučaju najlošije odigrana u cijeloj sezoni. Nakon ove utakmice razgovarali smo sa jednim od boljih igrača Viteza, čak i u loše odigranim utakmicama, Arminom Imamovićem.

"Protiv Mladosti smo bili ravnopravan protivnik pa čak i bolji čitavu utakmicu, da smo iskoristili penal kod 1:0 za Mladost, sigurno bi utakmica otišla u drugom smjeru. Što se tiče Veleža, dobili su nas u svim segmentima igre, iako je rezultat nerealan. Pogodili su sve što su pokušali, a mi svoje nismo iskoristili. Slaba partija protiv Veleža nije odraz opstanka u ligi nego loš dan svih igrača i nadam se da je to samo bilo u subotu i da je to već iza nas." izjavio je za SportSport Imamović.

"Naredno kolo protiv Sarajeva iako oslabljeni neigranjem par standardnih igrača idemo se nadigravati pa šta Bog da. Svaki rezultat osim poraza za nas je uspjeh. Unaprijed se nećemo predati" dodao je na kraju razgovora Armin Imamović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.