Imotski prvi rival Slavije u Makarskoj

Četiri kontrolne utakmice

Imotski prvi rival Slavije u Makarskoj

Snijeg i teški vremenski uvijeti nisu išli na ruku momčadi Slavije u prvoj fazi priprema, a od subote u Makarskoj će trener Radović imati daleko bolje uslove.

"S nestrpljenjem čekamo odlazak u Makarsku, jer radimo u nemogućim uslovima. Blatnjav pomoćni teren ne pruža nam nimalo prostora za kvalitetan rad", rekao je trener Dragan Radović.

Slavija će u Makarskoj u narednih 12 dana odigrati najmanje četiri kontrolne utakmice. Prvi rival će im biti sastav Imotskog, a nakon toga dogovoreni su i susreti protiv Mladosti i Rudara iz  Kaknja, te domaćeg sastava Zmaja.

"Planirali smo i utakmicu protiv Splita, ali ovaj susret je upitan zbog toga što ovog vikenda počinje drugi dio prvenstva Hrvatske, pa je pitanje da li će biti prostora i vremena da se odigra ovaj meč. Za nas bi utakmica protiv Splita bila prava provjera", dodao je Radović.

I dok je meč sa Splitom neizvjestan, poznato je da će Slavija generalnu probu pred početak drugog dijela sezone igrati 22. februara protiv Drine iz Zvornika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.