Irman Hodžić novi igrač Goražda

Dolazi iz Jedinstva

Irman Hodžić novi igrač Goražda

Novi federalni prvoligaš iz Goražda doveo je danas novo pojačanje za narednu sezonu, a radi se o 22-godišnjem Irmanu Hodžiću. 

Hodžić je u protekloj sezoni bio standardni prvotimac bihaćkog Jedinstva, a svojim dolaskom u Goražde popunit će mjesto na poziciji lijevog beka.

„Drago mi je što sam došao u ambiciozan klub kao što je Goražde i vjerujem da će sezona biti uspješna kako za klub, tako i za mene. Ljudi iz kluba su bili dosta korektni, brzo smo se dogovorili, a na meni je sada da svojim igrama pomognem klubu“, izjavio je Hodžić.

Pored Jedinstva, Hodžić je još nastupao za Kozaru iz Gradiške koja je u to vrijeme bila član Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije