Isaković: Napustit ćemo Bilino Polje uzdignute glave

Defanzivac Travnika pred utakmicu sa bivšim klubom

Isaković: Napustit ćemo Bilino Polje uzdignute glave

D. Kurbegović

Sutra se u Zenici igra komšijski derbi između Čelika i Travnika i utakmica koja će sigurno privući veliki broj navijača zbog posljednjih nekoliko rezultata oba kluba. Večernji termin od 19 sati, te prenos na Areni Sport biće još veći motiv za igrače da pokažu svoje kvalitete i odigraju dobru i sadržajnu utakmicu.

U redovima vezirskog kluba igra nekoliko bivših igrača Čelika, a jedan od njih je i 28-godišnji univerzalac Aladin Isaković koji će sutra biti jedna od prepreka za opasne napadače Čelika da dođu do gola Travnika.

 

"Iako sam se povrijedio u utakmici sa Travnikom, te ove sedmice trenirao lakšim intezitetom sutra ću stisnuti zube i ako treba i sa jednom nogom nastupiti protiv Čelika. Utakmica u Zenici nam je jako bitna kako bi još više popravili situaciju na tabeli. Do kraja prvenstva će se boriti grčevita borba za opstanak, a mi ćemo pokušati do finiša prvenstva skupiti što više bodova kako ne bi došli u situaciju da zadnje kolo strijepimo za opstanak", nada se bivši igrač Čelika i Žepča.

 

Travnik će protiv Čelika biti oslabljen bez nekoliko standardnih igrača

 

"Istina je da će nam puno faliti kapiten Ribić i najbolji strijelac Popović, ali mi imamo još dosta dobrih igrača koji će ih siguran sam dostojno zamjeniti. Igramo napokon na normalnom travnjaku, gdje će svako pružiti svoj maksimum i uz veliko poštovanje prema Čeliku mislim da ćemo Bilino Polje sutra napustiti uzdignute glave" kazao je za SportSport.ba Isaković koji je jedan od rijetkih igrača u našoj ligi koji može igrati u odbrani, veznoj lini, te napadu.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.