Isaković vozilom Hitne pomoći odvezen s travnjaka

Junak Mladosti protiv Metalleghea

Isaković vozilom Hitne pomoći odvezen s travnjaka

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti danas su na svom terenu dočekali ekipu Metalleghea, te odigrali 2:2 za kraj još jedne uspješne sezone za ovaj klub iz Doboja kod Kaknja.

Ekipa Husrefa Musemića danas je odigrala za sebe i svoj klub, te na kraju nisu dopustili da ekipa iz Jajca odnese cijeli plijen.

Kakanjci su odigrali danas veoma dobru utakmicu, dominirali su većim dijelom susreta, poveli su golom Maksimovića, te imali još nekoliko sjajnih prilika, a onda su primili pacerski gol iz prekida, a strijelac je bio Rašić.

Nakon toga bravura i sjajan gol Antonija Vidovića za 1:2 i preokret Metalleghea. Nakon gola ekipe iz Jajca uslijedila je opsada gola, a u napad je otišao i kapiten domaćina Aladin Isaković.

Upravo ovaj defanzivac postigao je u posljednjim trenucima utakmice gol za izjednačenje 2:2. Nakon gola Isaković se povrijedio u jednom duelu kada je prekinuo opasan napad gostiju, te je s travnjaka stadiona u Kaknju odvezen kolima hitne pomoći.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak na kraju se ispostavilo da povreda nije teže prirode, pa se kapiten domaćina nakon što je glavni sudija odsvirao kraj utakmice vratio da zajedno s igračima pozdravi igrače, te im poklone dresove za kraj sezone.

Isaković je danas još jednom pokazao koliko znači za ekipu Mladosti, te da nije slučajno kapiten ekipe iz Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi