Isaković: Zasluženo smo slavili protiv Zvijezde

Kapiten NK Azot za SportSport.ba

Isaković: Zasluženo smo slavili protiv Zvijezde

S. Mlaćo

Pravu senzaciju danas su u okviru drugog kola Kupa Federacije BiH priredili nogometaši Azota iz Vitkovića. 

Oni su savladali lidera Prve lige Federacije BiH Zvijezdu iz Gradačca nakon izvođenja jedanaesteraca, s obzirom da nakon 90. minuta mreže se nisu tresle (0:0).

Domaći nogometaši igrali su veoma hrabro, bez puno respekta prema favorizovanoj Zvijezdi i to im se na kraju isplatilo.

"Igrali smo protiv veoma dobre i organizovane ekipe koju vodi sjajni trener Nermin Šabić. Mislim da smo tokom cijele utakmice bili dostojan protivnik Zvijezdi i zasluženo smo prošli nakon izvođenja jedanaesteraca. Ekipi Zvijezde želim sve najbolje u nastavku prvenstva Prve lige Federacije BiH i nadam se da će ostvariti povratak u Premijer ligu", kazao je za SportSport.ba kapiten NK Azot Vitkovići Almin Isaković.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Azot je inače član Druge lige FBiH grupa Centar, a sada će se naći u bubnju sa 32 tima iz naše zemlje koji žele prolaz dalje u Kupu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije