Iskra i GOŠK u nedjelju na Kupresu

Bugojanci se spremaju na svom Jakliću

Iskra i GOŠK u nedjelju na Kupresu

S. Mlaćo

Nogometaši bugojanske Iskre na svom Jakliću spremaju se za novu sezonu Druge lige FBiH Zapad, čiji su učesnici već treću godinu u nizu.

Na Jakliću situacija nije nimalo bajna, ali svi se nadaju da se stvari moraju pomaketi sa mrtve tačke, te da će ipak imati respektabilnu momčad do početka sezone.

Klub je za sada zvanično napustio Haris Seferović koji je prešao u redove Novog Travnika, dok se pripremama Šibenika priključio Sabit Alispahić, mlađi brat Mehmeda Alispahića.

Bugojanci će u nedjelju u Kupresu odigrati svoj prvi kontrolni meč,  a protivnik će biti momčad GOŠK-a  iz Gabele koja će od subote boraviti na pripremama u tom gradu. Susret između Iskre i GOŠK-a igra se sa početkom u 18 sati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trener Iskre Senid Kulaš za SportSport.ba istakao je da je njegova momčad u pregovorima sa nekoliko igrača, te da će više biti poznato u narednim danima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi