Iskra predstavila prvo pojačanje za novu sezonu

Visoke ambicije kluba iz Bugojna

Iskra predstavila prvo pojačanje za novu sezonu

S. Mlaćo

Nogometaši bugojanske Iskre nalazi se na pauzi nakon završene sezone u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad gdje na kraju ipak nisu uspjeli izboriti prvo mjesto i plasman u baraž.

Bugojanci su ostali drugi samo zbog slabijeg međusobnog duela sa cazinskom Krajinom, ali ove sezone imaju samo jedan cilj, a  to je osvajanje prvog mjesta. Uprava kluba na kraju sezone pružila je podršku dosadašnjem  šefu stručnog štaba Senidu Kulašu, koji će prozivku za narednu sezonu obaviti sredinom sedmog mjeseca.

Dok je ekipa na odmoru, na Jakliću su danas odlučili predstaviti prvo pojačanje za narednu sezonu. Radi se o 21-godišnjem Dini Mujkiću, napadaču od kojeg se očekuje da bude rješenje za neefikasnost koji su bugojanski Plavi pokazali u protekloj sezoni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mujkić, dojučerašnji član Priluka, člana Druge lige FBiH grupa Sjever,  potpisao je ugovor u prisustvu šefa stručnog štaba Senida Kulaša i predsjednika kluba Nedžada Šečića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi