Iskra želi nova tri boda protiv Krajišnika

Bugojanci favoriti u subotnjem meču

Iskra želi nova tri boda protiv Krajišnika

S. Mlaćo

Nogometaši bugojanske Iskre u subotu će pred svojim navijačima u okviru 21. kola Druge lige FBiH grupa Zapad ugostiti Krajišnik iz Velike Kladuše.

Bugojanci su lider prvenstva i imaju dva boda prednosti u odnosu na Krajinu, te tri na FK Vitez. Upravo će ova dva tima odmjeriti snage u međusobnom duelu u ovom klub, pa će na Jakliću sigurno pratiti i rezultat iz Cazina.

Ipak, svjesni su da protiv Krajišnika neće biti lako, te da moraju opravdati ulogu favorita.

"Pokušat ćemo nastaviti pozitivnu seriju i pozivam sve navijače i ljubitelje NK Iskra da podrže ove mlade momke na putu do važne pobjede", kazao je šef stručnog štaba Bugojanaca Senid Kulaš.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč na stadionu Jaklić igra se sa početkom u 17 sati, a ulaz je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi