Lijevi bek Sarajeva i U-17 selekcije BiH

Islamović: Cilj je proći u Elitni krug kvalifikacija

D. Kurbegović

Kadetska nogometna reprezentacija BiH sutra putuje za Makedoniju, gdje će odigrati tri utakmice prvog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Protivnici našoj selekciji biće Makedonija, Slovačka i Moldavija.

Lijevi bek kadeta Sarajeva i reprezentacije BiH Dino Islamović je optimističan pred utakmice reprezentacije u Makedoniji.

"Prezadovoljni smo boravkom u Zenici, stvarno ovdje uvijek imamo odlične uslove za pripreme, kako mi tako i ostale selekcije. Dobro smo radili, mislim da su momci spremni za ono što nas očekuje u Makedoniji. Atmosfera je odlična u ekipi, upoznali smo se još bolje od prošlih okupljanja i stvarno je atmosfera fantastična", ističe Islamović.

Optimističan je glede nastupa u kvalifikacijama, te je zadovoljan svojim igrama u proteklom periodu.

"Ne gledamo puno na protivnike, najbitnije je kako ćemo mi odigrati. Bitno je da damo svoj maksimum i vjerujem da rezultat neće izostati. Naš cilj je Elitni krug kvalifikacija i nadam se da ćemo ponoviti rezultate prethodnih selekcija. Zadovoljan sam svojim nastupima u ovoj sezoni, nadam se i minutaži u kvalifikacijama " rekao je za SportSport.ba Dino Islamović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi