Ivan Butorović pojačava Slaviju

Dolazi iz Crne Gore

Ivan Butorović pojačava Slaviju

S. Mlaćo

FK Slavija iz Istočnog Sarajeva ovih dana trebala bi dobiti pojačanje na golmanskoj poziciji.

Naime, novi član tima iz Lukavice postat će Ivan Butorović, nekadašnji golman mlade reprezentacije Crne Gore.

Butorović je prije Slavije branio za Čelik iz Nikšića, Lovćen, Jezero, Rudar Pljevlje i nekadašnji član Premijer lige BiH, danas Prve lige Republike Srpske, za njega će biti prvi klub van Crne Gore.

Očekuje se da će Slavija u narednim danima dobiti još nekoliko pojačanja, a izabranike Dragana Radovića koji je ponovo sjeo na klupu ovog tima, sutra očekuje prijateljski duel sa NK Travnik, članom Prve lige Federacije BiH.

Radović je istakao da su se njegovi nogometašo poželjeli utakmica, te da će na Piroti imati pravu priliku da ga u to i uvjere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti