Ivan Crnov i Široki Brijeg raskinuli ugovor

Potvrđeno za SportSport.ba

Ivan Crnov i Široki Brijeg raskinuli ugovor

Hrvatski internacionalac Ivan Crnov raskinuo je ugovor sa Širokim Brijegom, potvrđeno je za SportSport.ba. 

Ugovor sa bh. premijerligašem Crnov je potpisao u ljeto 2015. godine nakon izleta u Sheriffu, a iako je najavljen kao veliko pojačanje, na Pecari se nije najbolje snašao i u dogovoru sa klubom prijevremeno je raskinuo ugovor.

"Razlog zbog kojeg odlazim je isključivo moje nezadovoljstvo. Nije mi odgovarala sredina i mislim da je ovo najbolje rješenje za mene i za Široki Brijeg", kazao je Crnov za SportSport.ba i potom dodao:

"Zahvaljujem se stručnom štabu kluba na čelu sa Denisom Ćorićem i svim bivšim trenerima koji su me vodili u Širokom Brijegu. Također, i ljudima iz uprave", dodao je Crnov. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najbolje dane svoje igračke karijere Crnov je proveo u Zrinjskom za koji je nastupao od 2013. do 2015. godine. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi