Ivan Jukić novo ime na spisku selektora Vinka Marinovića

Rođeni Vitežanin dobio poziv

Ivan Jukić novo ime na spisku selektora Vinka Marinovića

S. Mlaćo

Ivan Jukić (21) novo je ime na spisku selektora mlade reprezentacije BiH Vinka Marinovića.

Ovaj Vitežanin u ljetnom prelaznom roku pojačao je Koronu Kielce, člana Ekstraklase Poljske, te odmah pokazao svoje kvalitete.

U Koroni su prezadovoljni igrama mladog ofanzivca koji je stigao iz redova RNK Split, člana 1.HNL, a prije toga je nosio dres Imotskog te mlade selekcije RNK Split. Kao potvrda toga došao je i poziv selektora Marinovića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Iz Korone su potvrdili da u klub stigao poziv za njihovog nogometaša za kvalifikacijski duel mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i Portugala, a koji će se odigrati u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi