Ivančević: Ponosan sam na svoje igrače

Šef struke Slavena za SportSport.ba

Ivančević: Ponosan sam na svoje igrače

D. Vejo

Fudbaleri Slavena iz Dobrljina (Novi Grad) nisu uspjeli da pariraju jučer dobro raspoloženom premijerligašu Radniku u prvoj utakmici polufinala Kupa Republike Srpske, a gdje su poraženi sa 4:0 (2:0).

Najljepša fudbalska priča ove sezone u Bosni i Hercegovini prolazi kroz svoje historijske trenutke. Uprkos jučerašnjem porazu u Bijeljini, strateg tima iz Dobrljina ističe kako je i dosadašnji uspjeh veliki za njega i njegovu ekipu, te da će im ova godina duboko ostati urezana u sjećanju.

"Nismo mogli da pariramo Radniku. Ipak je to klub koji brani ovaj trofej, ali i bilježi sjajne partije u Premijer ligi BiH. Imali smo želju i volju, dali smo koliko smo mogli. Nemam šta da zamjerim svojim igračima jer naprotiv, ja sam veoma ponosan trener i čovjek. Čekamo revanš. Protivnik je najavio dolazak u Novi Grad sa nešto drugačijim sastavom nego što je to bilo jučer. Na nama je da damo sve od sebe i da se svojoj publici predstavimo u što boljem svijetlu", izjavio je za SportSport.ba trener Slavena, Drago Ivančević.

Revanš meč igrat će se 11. aprila, a ne 12. kako je to prethodno bilo planirano iz razloga što Radnika očekuju pakleni mečevi u državnom prvenstvu.

Bijeljinci su jučer sa devet standardnih igrača otvorili susret sa ekipom koja se takmiči u četvrtoj ligi Republike Srpske.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi