Ivetić: Umjetni teren nam ne smije biti izgovor

Sarajevo gostuje Krupi

Ivetić: Umjetni teren nam ne smije biti izgovor

Fudbaleri Sarajeva će sutra u okviru 15. kola Premijer lige BiH gostovati u Krupi na Vrbasu. 

Bordo tim je nakon visoke pobjede nad Čelikom napunio samopouzdanje i na ovo gostovanje putuje s nadom da može ostvariti pozitivan rezultat, što je u izjavi za medije potvrdio i iskusni prvotimac Perica Ivetić. 

“Povezali smo dvije pobjede koje su nas trebale i atmosfera je odmah bolja u timu. Nadam se da ćemo u tom ritmu nastaviti i dalje i da ćemo napraviti pozitivan rezultat u Krupi. Mislim da bi trebali uvezati drugu pobjedu u prvenstvu u Krupi i da dodatno popravimo naše mjesto na ligaškoj tabeli. Nadam se dobroj utakmici”, kazao je Ivetić, dodavši:

“Krupa igra dobro. Njihova ekipa je dobro selektirana, dobro vođena i njihovo dobro stanje na tabeli nije slučajno. Igraju na umjetnoj travi svoje utakmice i to je sigurno prednost, jer treniraju svaki dan na tom terenu i normalno je da je njima lakše igrati na tom terenu, ali to ne smije nikako da bude izgovor. Mi moramo dati svoj maksimum i pokušati da ostvarimo što bolji rezultat", riječi su Ivetića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Krupa i Sarajevo će odmjeriti snage sutra s početkom u 13:30h.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi