Ivetiću dvije utakmice suspenzije, Ramoviću jedna

Disciplinska komisija donijela odluku

Ivetiću dvije utakmice suspenzije, Ramoviću jedna

S. Mlaćo

Perica Ivetić i Bojan Regoje zaradili su po dvije utakmice kazne zbog isključenja u prošlom kolu BH Telecom Premijer lige.

 Ivetić je zaradio crveni karton u vječitom derbiju kada je srušio Zakarića i skrivio jedanaesterac iz kojeg je Željezničar došao u vodstvo, za ispostavit će se kasnije i konačan rezultat.

Bojan Regoje je crveni karton zaradio u Širokom Brijegu gdje je njegova Mladost poražena 3:1.

Mladosti će u duelu narednog kola protiv Radnika nedostajati i Abdelaziz Metalsi koji je ima tri žuta kartona, dok će Sinan Ramović zbog isključenja u derbiju propustiti duel Željezničara sa Širokim Brijegom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda će u Zenici protiv Čelika biti oslabljena neigranjem Aleksandra Ignjatovića i Milana Ćuluma, koji su sakupili po tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi