Ivica Osim počasni predsjednik N/FS BiH

Novo priznanje

Ivica Osim počasni predsjednik N/FS BiH

E. Škorić

Ivica Osim, član Odbora za posredovanje Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BIH), proslavljeni fudbaler, trener i sportski radnik danas je na izbornoj sjednici Skupštine N/FS BiH izabran za počasnog predsjednika bh. nacionalne asocijacije.

Osim je dobio novo veliko priznanje prije nego što će 60 članova Skupštine izabrati Izvršni odbor, kao i predsjednika, te potpredsjednike Saveza. 

Njemu je uručen i poklon, te su uslijedile žestoke ovacije i aplauzi nakon što je proglašen počasnim predsjednikm Saveza.

O postignućima Štrausa s Grbavice suvišno je trošiti riječi, a dodajmo samo da je dobio posebno priznanje od strane Vlade Japana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi