Ivo Ištuk napustio kormilo Sloge iz Ljubuškog

Nakon ubjedljivog poraza

Ivo Ištuk napustio kormilo Sloge iz Ljubuškog

Iskusni 62-godišnji bh. stručnjak Ivo Ištuk napustio je kormilo Sloge. 

Tim iz Ljubuškog će sutra u okviru 24. kola Prve lige Federacije BiH na svom terenu dočekati Metalleghe, a u ovoj utakmicu Slogu neće voditi Ivo Ištuk. 

Ištuk je preuzeo kormilo Sloge nakon što je Boris Gavran podnio ostavku, a odluku o napuštanju kluba donio je poslije poraza od Novog Travnika (3:0). Na poziciji trenera do kraja sezone će biti Dario Kovačević koji je prethodno bio trener u omladinskom pogonu Sloge.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vrijedi podsjetiti da je Ištuk pored Sloge još vodio Široki Brijeg, Čelik, Imotski, Rijeku, Bosnu Visoko i austrijski Hartberg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi