Iz Bayera nisu kontaktirali Sarajevo za transfer Radovca

Dogovor nije postignut jer se nije pregovaralo

Iz Bayera nisu kontaktirali Sarajevo za transfer Radovca

A. Beganović

Fudbaleri aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, FK Sarajevo, nalaze se na mini pripremama u Čitluku, a sutra će u Mostaru odigrati prijateljski susret sa Novim Pazarom.

Novi šef stručnog štaba FK Sarajevo, Miodrag Ješić, na pripreme je poveo i nekoliko juniora bordo tima, dok mjesta u autobusu nije bilo za Milana Stepanova i Senedina Oštrakovića, koji već duže vrijeme ne treniraju s prvom ekipom i kako se sada čini, u januarskom prelaznom roku napustit će Sarajevo.

U prijateljskom susretu sa Novim Pazarom, koji je na rasporedu sutra u Mostaru, Ješić će priliku pružiti svim igračima koje je poveo na pripreme, a povratak Bordo tima za Sarajevo planiran je za nedjelju i to nakon popodnevnog treninga.

Iz Leverkusena niko nije kontaktirao Sarajevo za transfer Samira Radovca

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U bosanskoherccegovačkim medijima kao bomba je juče odjeknula informacija da su Bayer Leverkusen i Sarajevo dogovorili sve uslove transfera mladog veznjaka Samira Radovca. Međutim, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Sarajevo do ovog trenutka iz Leverkusena vezano za transfer Radovca nije niko kontaktirao.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.