"Iz Bijeljine se nećemo vratiti praznih ruku"

Fudbaler Krupe pred duel sa Radnikom

"Iz Bijeljine se nećemo vratiti praznih ruku"

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi izabranici ovog vikenda nastavljaju svoj premijerligaški put  gdje će u okviru 14. kola gostovati ekipi Radnika u Bijeljini.

Krupa je trenutno drugoplasirani tim na tabeli s 24 osvojena boda, što je sjajan rezultat za novopečenog premijerligaša koji igra svoju historijsku sezonu u najelitnijem takmičenju u BiH. Povodom predstojećeg meča, svoja očekivanja iznio je jedan od standardnih igrača banjalučkog sastava.

"Idemo u goste Radniku, ekipi koja bilježi sjajne rezultate kao i mi ove sezone. Oni vole da igraju fudbal, ofanzivni su što i govori broj postignutih pogodaka. Mi ćemo biti oprezni, strpljivi i čekati kao prethodne susrete pravu šansu da nastavimo ovaj niz. Imamo sjajnu atmosferu u timu i dobru komunikaciju na terenu, te se nadam da se sa ovog gostovanja nećemo vratiti praznih ruku", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Miljan Ljubenović.

Utakmica između Radnika i Krupe igra se sutra sa početkom od 14.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi