Iz Fenera poručili: Nema interesa za Višću

Turski klub odlučio stati u kraj špekulacijama

Iz Fenera poručili: Nema interesa za Višću

Već neko vrijeme se špekuliše da će Edin Višća napustiti Basaksehir, a sa ovim špekulacijama pojavile su se i glasine o mogućoj novoj destinaciji bh. reprezentativca. 

Trabzonspor i Galatasaray, ali i Fenerbače se pominju kao najzainteresovaniji za usluge bivšeg igrača Željezničara. 

Ipak, iz Fenerbahčea su odlučili stati u kraj glasinama koje Višću povezuju sa ovim slavnim turkim klubom, ali i dati komentar na špekulacije o mogućem odlasku Robina van Persieja. Turski Fanatik prenosi saopštenje kluba:

"U posljednje vrijeme se u pisanim medijima pojavljuju vijesti o dolasku Edina Višće u naš klub. Međutim, ne postoji nikakav interes našeg kluba za ovog igrača, a ovakve lažne vijesti navode javnost na pogrešna očekivanja."

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Osim demanta o interesu Fenera za bh. reprezentativca, klub je izričito odbacio i mogućnost odlaska Robina van Persieja.

"Tu su i nerealne vijesti o odlasku Robina van Persieja iz našeg kluba. Klub nije dobio nikakve ponude za ovog igrača. Očekujemo ga na zakazanom okupljanju ekipe", stoji u obavještenju Fenerbahčea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi