Iz Leotara tvrde: Nismo nacionalisti

Nakon svega što se dešavalo u Foči

Iz Leotara tvrde: Nismo nacionalisti

Povodom dešavanja u Foči na finalnom turniru u malom fudbalu, redakciji SportSport.ba obratio se kapiten Leotara Mićo Vukanović.

Ekipa Leotara poznata je kao sastav u kojem igraju sve nacionalnosti koje žive u Bosne i Hercegovini. Nismo nacionalisti i nikada to nećemo biti. Leotar je redovan učesnik memorijalnog turnira 'Alija Izetbegović', a da smo nacionalisti ne bi nikada učestvovali na takvom turniru. Sve što se dešavalo u Foči na finalnom turniru ne može ići nama na dušu jer nismo mi bili tehnički organizatori. Pa, ja sam tad po prvi put i došao u Foču u svom životu. Uvijek sa ekipom Orlića postoji neki problem. Doduše, hotel u kom smo svi bili smješteni bio je ispod nivoa i zato je ekipa Orlića odlučila napustiti hotel, a ne iz nekih drugih razloga“, kazao je za SportSport.ba kapiten trebinjskog Leotara Mićo Vukanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.