Iz Olimpica odgovorili na upit Čelika

Bez sniženja cijena ulaznica

Iz Olimpica odgovorili na upit Čelika

Predstojeći susret između FK Olimpic i NK Čelik bit će odigran u petak umjesto u subotu kako je ranije planirano. 

Uoči utakmice iz zeničkog kluba su FK Olimpic uputili upit s molbom da se smanje cijene ulaznica za gostujuće navijače, a stigao je stigao i odgovor. 

"Kako naš klub ne uživa budžetske pogodnosti kao većina ostalih klubova, a organizacija utakmice koja nosi epitet ‘utakmice visokog rizika’ iziskuje dodatne troškove organizacije bili smo primorani staviti cijenu ulaznica od 10 KM. Ni s ovom cijenom nećemo moći platiti troškove organizacije ove utakmice tako da o profitu kojeg spominjete nema govora. U konačnici sami ste upoznati s troškovima organizacije utakmice. Troškovi plaćanja korištenja stadiona, redarske službe, zaštitara, hitne pomoći, policije i vatrogasaca su i ovako težak teret za nas uz sve probleme s kojim se borimo. Nažalost, zbog svega gore navedenog jasno Vam je da cijenu ulaznice ne možemo smanjiti.

"Poštujući Vas i Vaše navijače, potrudili smo se da osiguramo livestream utakmice, o čemu će blagovremeno biti obaviješteni navijači oba kluba te ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini. Ovu priliku koristimo da napomenemo da će Nogometni klub Čelik, njegovo rukovodstvo i navijači na stadionu Otoka biti dočekani kako i priliči renomeu vašeg kluba", stoji u saopštenju najmlađeg sarajevskog premijerligaša. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Olimpic i NK Čelik će, podsjećamo, snage odmjeriti u petak 14. aprila sa početkom u 16:30 sati.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi