Iz Želje obavijestili Kodru da su spremni za pregovore

Plavi svim silama žele sačuvati Stevanovića

Iz Želje obavijestili Kodru da su spremni za pregovore

A. Beganović

Najtrofejniji bosanskohercegovački klub, sarajevski Željezničar, pokušat će u narednim danima postići dogovor sa Miroslavom Stevanovićem i njegovim zastupnikom Menafom Kodrom oko potpisivanja novog ugovora.

Potencijalni bosanskohercegovački reprezentativac u Željezničar je stigao u januarskom prelaznom roku. Potpisao je tada ugovor na godinu i pol, a za kratko vrijeme svojom borbenošću, odnosom prema dresu, te fantastičnim igrama "kupio" je navijače čiji je postao ljubimac.

Stevanović, koji se u fudbalski život vratio na Grbavici, jedan je od rijetkih igrača dovedenih u posljednjih par prelaznih rokova koji je u pravom smislu opravdao povjerenje i svjesni toga čelnici Željezničara će ga "svim silama" pokušati ostaviti na Grbavici.

Tako su prema informacijama od izvora bliskih klubu ali i drugoj zainteresiranoj strani do kojih je došao SportSport.ba iz Željezničara Stevanovićevog zastupnika obavijestili da su spremni na pregovore oko potpisivanja novog ugovora.

Takođe, SportSport.ba saznaje da na Grbavici još uvijek čekaju Kodrin odgovor koji bi s obzirom na njegovu profesionalnost uskoro trebao stići i nakon toga biće poznato kada će se otvoriti pregovori oko potpisivanja novog ugovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti