Iz Željezničara poručili: Odgoda je pravi potez

Nakon odgode 17. kola PL BiH

Iz Željezničara poručili: Odgoda je pravi potez

FK Željezničar je u okviru 17. kola BH Telecom Premijer lige trebao gostovati na stadionu Pecara, ali će na put u Hercegovinu fudbaleri najtrofejnijeg bh. kluba morati malo da pričekaju.

Naime, zbog loših vremenskih uslova i obilnih snježnih padavina Takmičarska komisija N/FSBiH odgodila je naredno kolo domaćeg fudbalskog šampionata.

"Svakako da je ovo pravi potez. Upravo smo kontaktirali sa nekim kolegama iz Hercegovine. Oni kažu da dole puše jaka bura, a da su tereni su pod vodom. Tako da je bolje što su utakmice odgođene", složni su direktori kluba sa Grbavice, Mirsad Šiljak i Haris Alihodžić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.