Iz Zvijezde 09 najavljuju pobjedu nad Kozarom

Optimiza u taboru

Iz Zvijezde 09 najavljuju pobjedu nad Kozarom

M. Jakovljević

U okviru 25. kola u ligi za prvaka RS, Zvijeza 09 će u srijedu ugostiti Kozaru iz Gradiške, koja je do sada ostvarila po jednu pobjedu i poraz.

I ovaj susret služi za prestiž jer se vodeće ekipe Krupe i Mladosti ne mogu stići.

"U Šamcu smo odigrali dobro iako je Borac bio osokoljen remijem u Krupi. Ova pobjeda dobija na značaju ako savladamo Kozaru. Znamo da oni imaju sastav koji je spoj mladosti i iskustva i da vole da se nadigravaju. Mi želimo što bolji plasman  na kraju prvenstva, jer pišemo historiju kluba sa uspjesima. Naši igrači obećavaju pobjedu, koja bi bila kao melem na ranu poslije nekoliko slabih rezultata" , kaže Milorad Savić Zeko, trener Zvijezde.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U dosadašnjem dijelu nadigravanja u playoffu, Zvijezda 09 se nalazi na 4. mjestu sa 37 bodova dok je Kozara na 5. mjestu sa bodom manje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi