Izet Hajrović se oglasio na Facebooku u vezi spornih glasina

Stigao demant od reprezentativca

Izet Hajrović se oglasio na Facebooku u vezi spornih glasina

Fudbaler Werdera i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Izet Hajrović, već neko vrijeme ne dobija pretjerano priliku igrati za našu nacionalnu selekciju.

Rano jutros pojavila se informacija da bi Hajrović nezadovoljan svojim statusom mogao napustiti reprezentaciju, a pojedini bh. mediji željni klika, koji reprezentaciju prate preko Twittera i iz udobnih fotelja svog doma, neprovjeravajući su prenijeli informaciju, te su zbunili bh. javnost, a čini se i samog Izeta.

Ipak, na relaciji Hajrović - Sušić sve 'štima' i nisu kojekakvi sukobi razlog što junak iz Žiline sjedi na klupi. To je Hajrović iznio u svom javnom obraćanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.