Izložba zeničkih fotografa "Hvala vam Zmajevi"

Fotografije nogometne reprezentacije BiH

Izložba zeničkih fotografa "Hvala vam Zmajevi"

D. Kurbegović

Večeras je u Muzeju grada Zenice otvorena izložba zeničkih fotografa pod nazivom "Hvala vam Zmajevi".

Riječ je o izložbi deset fotografa iz Zenice: Dado Ruvić, Mirza Subašić, Muhamed Tunović, Almir Alić, Benaris Mahmić, Haris Badžić, Ismir Sačak, Kenan Uzunović, Jasmin Imamović, i Elmedin Mehić, su na 30 fotografija zahvalili našim reprezentativcima, koji su po prvi puta nastupili na velikom takmičenju.

Izložbi je u Muzeju grada prisustvovao veliki broj Zeničana, koji su bili oduševljeni sjajnim fotografijama naše reprezentacije kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Ovo je ujedno bila i prva kolektivna izložba zeničkih fotografa, a u narednom periodu će i kroz druge gradove u našoj zemlji predstaviti ove fotografije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.