Izvršni odbor NSBiH nezadovoljan radom selektora Jagodića

Sjednica IO NSBiH

Izvršni odbor NSBiH nezadovoljan radom selektora Jagodića

M. Šljivak

Jučer je u Sarajevu održan sastanak Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, a glavna tema sastanka bili su rezultati nacionalnih selekcija u proteklom periodu.

Izvršni odbor je prezadovoljan radom stručnog štaba A reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja se nalazi na korak od plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazil, nakon pobjede nad Slovačkom u Žilini.

No, za razliku od A selekcije, Izvršni odbor NSBiH izrazio je nezdovoljstvo radom i rezultatima stručnog štaba mlade reprezentacije, na čelu sa selektorom Vladom Jagodićem, koja je u prethodna dva meča poražena od Mađarske i Austrije, te su ostali gotovo bez ikakvih šansi za plasman na Evropsko prvenestvo.

Također, u narednom periodu biće izvršena analiza trenutnog stanja i u ostalim omladinskim selekcijama naše države, te bi moglo doći do promjena u nekim od mladih reprezentativnih selekcija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.