Izvučeni parovi završnog mini turnira

Mali fudbal

Izvučeni parovi završnog mini turnira

Teme:

U prostorijama NS/FS BiH izvučeni su parovi završnog mini tirnira za prvaka BiH i utakmica zavšnice Kupa BiH.

U prostorijama NS/FS BiH pod predsjedavanjem predsjednika Komiteta za mali nogomet/fudbal NS/FS BiH Milorada Laleta izvršeno je žrijebanje zavrnog mini turnira za prvaka BiH u malom nogometz/fudbalu koje se igra u dvorani "Mladost" u Visokom, 1,2 i 3 aprla/travnja ove godine. Učesnici završnog mini turnira su prvak Prve lige FBiH, MNK Brotnjo iz Čitluka i viceprvak MNK "Karaka" iz Mostara i prvak RS i aktuelni prvak BiH iz sezone 2009/2010, KMF "Leotar" iz Trebinja, Voljom žrijeba sastaju se:

01.04.2011 u 17 sati, MNK "Brotnjo" - KMF "Leotar", 02.04.2011 u 17 sati igraju MNK "Karaka" i MNK "Brotnjo" i trećeg dana turnira 03.04.2011 u 17 sati igraju KMF "Leotar" i MNK "Karaka".

Pored ovog izvlačenja Komisija je obavila  i žrijeb završnice kupa BiH u malom nogometu/fudbalu u kojem igra pet klubova iz FBiH i tr kluba iz Republike Srpske.

Četvrfinalni susreti igraju se 06/07.04, a sastaju se KMF "Tango" - Istočno Sarajevo i MNK "Libero Saz Monting" - Zavidovići, MNK"Mostar Stari Grad HP Investing" - MNK "Seljak" - Livno, MNK "Comunicare Handy" - Mostar - KMF "Leotar" - Trebinje" i KMF "Obilić" - Prnjavor i MNK "Bosna Kompred" - Tuzla. igra se samo jedna utakmica.

Parovi polufinalnih susreta koji su naprogramu 9/10.04. 2011 sastaju se: Pobjednik susreta  KMF "Tango" - MNK "Libero Saz Monting" igra protiv pobjednika duela Mostar SG GP Investing - MNK "Seljak" - protiv pobjednika duela MNK "Cominicare Handy" - KMF "Leotar".

Finalni susret na programu je 13. ili 14.04. u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.