Izvučeni parovi zavšnice Kupa Nogometnog saveza FBiH

U završnici se igra jedna utakmica

Izvučeni parovi zavšnice Kupa Nogometnog saveza FBiH

A. Beganović

Danas je obaVljeno žrijebanje parova završnice Kupa Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine.

U bubnju se našlo 20 ekipa, a 10 pobjednika igrat će u 1. kolu Kupa Bosne i Hercegovine. U završnici Kupa Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine igra se jedna utakmica. 

Parovi završnice Kupa NS FBiH:

TOŠK - Podgrmeč, Sloga Bosanska Otoka - Goražde, Bosna Sema - Orašje, Rudar Kakanj - Jedinstvo, Bosna Visoko - Radnički, Novi Travnik - Zvijezda, Bratstvo - Metalleghe, Branitelj - Čapljina, Sloga Ljubuški - Budućnost, GOŠK - Igman.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prema utvrđenom kalendaru takmičenja, utakmice završnice Kupa FBiH igrat će se u srijedu 09.09.2015. godine u 16:30.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.