Jagodić: Bili smo ravnopravan rival Zvezdi

Nakon susreta na Marakani

Jagodić: Bili smo ravnopravan rival Zvezdi

D. Banović

Šef stručnog štaba Borca Vlado Jagodić kaže da nije nezadovoljan izdanjem njegove momčadi u meču protiv Crvene zvezde.

Naš klub je doživio poraz od 2:1, ali Borac je bio dostojan suparnik crveno bijelima, na čijoj klupi je pred domaćim navijačima debitovao Robert Prosinečki.

Jagodić kaže da je njegov tim zaslužio bolji rezultat, ali ne umanjuje pobjedu domažeg sastava.

"Igrači su taktički dobro odradili utakmicu, nismo se uplašili Crvene zvezde. Zatvorili smo prilaze našem golu i iz kontri smo pokušavali da ugrozimo mrežu protivnika. Takav pristup se isplatio, poveli smo, a imali smo i još nekoliko šansi, pogađali smo prečke i stative, ali lopta nije htjela u gol. U nastavku susreta Zvezda je uspjela da preokrene rezultat, mada na osnovu svega viđenog mi smo zalužili bar neriješen rezultat. Bili smo ravnopravan rival Zvezdi, čiju pobjedu ne želim da umanjim – rekao je Jagodić.

Do narednog vikenda i gostovanje u Širokom Brijegu ekipa Borca više neće igrati mečeve.

"Nema potrebe za utakmicama. Sad moramo da osvježimo ekipu i da se što bolje spremimo za meč u Širokom Brijegu u kojem mi želimo da pobjedimo", dodao je Jagodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.