Jagodić: Čelik radi na vrhunskom nivou

Jagodić o novoj sezoni

Jagodić: Čelik radi na vrhunskom nivou

D. Kurbegović

Zenički Čelik svoje pripeme za novu sezonu nastaviće na Zlatiboru, a pred odlazak na drugi dio priprema trener Vlado Jagodić je govorio o planovima tima za narednu sezonu.


Jagodić je zadovoljan dosad urađenim, te je govorio o pojačanjima ekipe.

"Izuzetno su dobro odradili pomoćnici ono što sam im naredio. Odradili smo na vrhunskom nivou ovaj dio pripema. Na Zlatiboru nas čeka još nekoliko utakmica, a moram reći da svi radimo na vrhunskom nivou. Ostala nam je kompletna ekipa na okupu, što je veliki uspjeh za ovu ekipu. Prvi put je s nama mladi stoper Jakupović, koji je mladi reprezentativac, što nam je veliko pojačanje. Pkušaćemo izvući najbolje od svih".

O Anidu Travančiću, koji je samovoljno napustio klub je rekao:

"Na njega se računalo i to se vidjelo o pozivanju u reprezentaciju, no odlaskom u Zvezdu je izgubio i njemu su vrata zatvorena. Neprofesionalan je odnos imao prema klubu i on je završena priča za Čelik".

Jagodić u planu ima pojačanje u veznom redu, ali ističe kako je pravo pojačanje ostanak Mešanovića i Kajkuta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Malo ćemo ostaviti neizvjesnosti oko pojačanja u veznom redu.Moram reći da smo blizu dovođenja jednog kapitena jedne mlade reprezentacije, ali imamo i razgovore sa još nekoliko igrača. Što se tiče Saše Kajkuta, on je već postigao dogovor sa našom upravom. Sa nama je na Zlatiboru, i otići će samo ukoliko dođe prava ponuda on može ići".

"Ja sam uvijek davao priliku mladim igračima i uvijek je bilo mladih igrača. Mnog nisu iskoristili priliku i to je do njih. Dženan Bureković je jedan od onih koji je iskoristio priliku. Ovi mladi koji su sad tu, fantastično rade. Naš cilj je da napravimo respektabilan tim. Imamo mladu ekipu i zato kažem da ću uvijek dati priliku maldim igračima", rekao je  Jagodić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije