Jagodić: Cilj nam je utvrditi prvo mjesto

Šef struke Borca pred meč s Šamčanima

Jagodić: Cilj nam je utvrditi prvo mjesto

D. Vejo

Velikan iz Platonove ovog vikenda pokušat će da nastavi seriju dobrih rezultata, pa će tako u okviru osmog kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu dočekati ekipu Borca iz Šamca.

Trener crveno-plavih preporodio je ekipu iz Banja Luke, što govori i činjenica iz prošlog kola kada je Borac nakon preokreta u Prijedoru zaposjeo na prvu poziciju. Na istoj, pokušat će ostati i ovog vikenda, a svoja očekivanja od sutrašnjeg meča, kazao je i sam trener banjalučkog tima.

"U goste nam dolazi ekipa o kojoj smo razmišljali još nakon utakmice u Prijedoru. Iako nam dolazi posljednjeplasirani tim, većina razmišlja o tome kako će to biti lak zadatak za Borac. Da je tako govori i činjenica da sam tokom utakmice u Mostaru izostavio pet standardnih fudbalera. U ovaj susreta ulazimo nakon poraza od Zrinjskog u Kupu BiH. Ekipa iz Šamca može biti jako nezgodna ako se nas ne bude pitalo o svemu na toj utakmici. Sutra ćemo nastaviti da uđemo u seriju pozitivnih rezultata, jer daleko smo od one koju bi mogli nazvati trijumfa. Od pet narednih utakmica, mi četiri gostujemo te igramo derbi protiv Drine. Njihov položaj na tabeli može zavarati, jer njihova posljednja tri poraza protekla su s jednim golom razlike. Cilj nam je utvrditi prvo mjesto", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vlado Jagodić.

Utakmica između Borca i Borca iz Šamca, igra se sutra od 18 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi