Jagodić: Ćulum i Krpić su velika pojačanja za Slobodu

Šef struke Tuzlaka

Jagodić: Ćulum i Krpić su velika pojačanja za Slobodu

S. Mlaćo

Sloboda je danas u posljednjem svom meču pripremnog dijela na Kupresu remizirala sa Radnikom iz Bijeljine (0:0). 

Mreže se nisu tresle, a Vlado Jagodić, šef struke Tuzlaka, danas je dao šansu igračima koji nisu dobili veću minutažu u utakmici protiv NK Šujica (19:0).

"Bila je ovo jako korisna utakmica i izmijenjao sam sve igrače po principu 75 + 15 minuta tako da su svi igrači dobili priliku što mi je bio cilj. Naravno da nisam zadovoljan time što nismo pobijedli danas, ali bilo je obostranih prilika tako da možemo stavit pečat na naš rad, a to je da smo čvrsti u odbrani. Posljednje tri pripremne utakmice primili samo jedan gol, koji je rezultat katastrofalne greške u Mostaru protiv Zrinjskog. Odbrana je jedan segment gdje smo napravili zanačajan napredak", kazao je Jagodić nakon utakmice protiv Radnika, prenosi fksloboda.ba.

Milan Ćulum je danas dobio 15-tak minuta, dok je Sulejman Krpić, povratnik u redove Slobode, upisao jedno poluvrijeme.

"Ćulum se ekipi pridružio sinoć, a danas je dobio 15 minuta, čisto da osjeti ekipu, a toliko sam dao i Krpić u subotu. Krpić je igrao  jučer i dao je tri gola čime sam jako zadovoljan, a danas je odigrao cijelo poluvrijeme. Radi se o dva izuzetno prekaljena iskusna igrača koja su velika pojačanja za Slobodu", jasan je bio Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda se u Tuzlu vraća u ponedjeljak uvečer, a prije toga će na Kupresu odraditi još dva treninga.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi