Trener Slobode pred Krupu

Jagodić: Do sada nas niko nije nadigrao

Sloboda će u 4. kolu Lige za prvaka gostovati Krupi, protiv koje će Tuzlaci pokušati doći do druge uzastopne pobjede.

Pred ovaj meč je na konferenciji za medije govorio trener Slobode Vlado Jagodić, koji je poručio da mu veliki broj rovitih i povrijeđenih igrača ne smije biti alibi, te da će ići na pobjedu.

"Žao mi je što nemamo Ordagića, koji nije odradio nijedan trening poslije Bijeljine. Ali, ne želim da me shvate kao da tražim alibi, pa ću ponovo naglasiti da možemo bez svakoga. Osim njega imamo još mnogo rovitih igrača, ali optimista sam. U svaku utakmicu do kraja ovog prvenstva ćemo ući s namjerom da pobijedimo", rekao je Jagodić, te dodao:

"Neki su nas pobijedili, ali nas do sada nas niko nije naigrao i ja se nadam da ćemo vođeni tim iskustvom nastaviti pozitivnu seriju. Ovo nam je dobra prilika jer naš konkurent za četvrto mjesto Radnik gostuje Zrinjskom, zatim ima dvije teške utakmice baš kao i mi, a onda nam dolaze ovdje. Svakako mislim da će oni koji sutra izađu na teren dati sve od sebe. Dobro se poznajemo, a ova utakmica neće ništa odlučiti ali bismo pobjedom mogli zasjesti na četvrtu poziciju. To je naš cilj, imamo plan za pobjedu a ako nas Krupa sutra nadigra, ja ću joj čestitati".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Krupe i Slobode igra se sutra s početkom u 16:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi