Trener Slobode razočaran

Jagodić: GOŠK je nepobjediv kad ima sreće kao večeras

M. Šljivak

Trener Slobode Vlado Jagodić razočaran je nakon poraza od GOŠK-a na Tušnju.

Tim iz Gabele je slavio s 0:1, a trener domaćeg tima je veoma razočaran svim što se dešavalo u večerašnjem meču. Ističe kako je GOŠK sretna ekipa.

"Upozoravao sam kakva je GOŠK ekipa. Znaju se dobro braniti i još kad imaju sreće kao što imaju danas, onda su vrlo nezgodni. Taj gol koji smo primili je unio psihološki nemir. Da smo zabili gol do poluvremena, bilo bi sve drugačije. Imali smo inicijativu, imali smo šanse, ali lopta neće u gol. GOŠK je na ovakav način pobijedio i Sarajevo", rekao je Jagodić, te je dodao:

"Protiv ovakvog tima mora se lopta spustiti, a mi smo je stalno nabijali, pogotovo u prvom poluvremenu. Brzi smo brzopleti u nekim situacijama i to je na kraju dovelo do poraza. Težak poraz za mene i za klub. Očekivao sam pobjedu bez obzira na sve. Ne razumijem sve ovo šte se dešava, ovo je posao u kojem se gubi, dobija i igra neriješeno. Očekivao sam pobjedu, kako bismo izašli iz krize. Ne mogu reći da su zasluženo pobijedili", istakao je Jagodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi