Jagodić: Ko se ne bude držao dogovora, neće igrati u Čeliku

Jagodić: Ko se ne bude držao dogovora, neće igrati u Čeliku

A. Beganović

U okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine večeras su u Zenici bodove podijelili domaći Čelik i Olimpic (2:2).

Trener Čelika, Vlado Jagodić, svakako ne može biti zadovoljan s novim remijem na domaćem terenu, no s druge strane može biti sretan jer uopšte ne bi bilo nezasluženo da je Olimpic na kraju slavio.

"Sjajna utakmica, za fudbalske sladokusce. Bolje smo otvorili susret, imali dvije kolosalne prilike, ali nismo bili precizni. I naravno brzo smo kažnjeni. Olimpic je preuzeo inicijativu i zasluženo je otišao na odmor sa prednošću", izjavio je Jagodić nakon susreta.

"Postigli smo izjednačujući pogodak u pravo vrijeme, ali onda opet neshvatljivo padamo. Ono što smo se dogovorili u svlačionici nije ispoštovano i mogu vam reći da se to ne smije ponavljati, odnosno igrači koji se ne budu držali dogovora, neće imati šta tražiti u Čeliku. Olimpic je ponovo poveo, a kada takva momčad ima dva puta prednost, teško je očekivati pobjedu. Ovo je naša 12. utakmica bez poraza i to je impozantnan podatak, a slijedi nam teško gostovanje u Bijeljini. Gledao sam Mladost, radi se o dobroj ekipi, ali želimo slaviti. Idemo po prva tri boda", dodao je Jagodić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.